Andi Curgu  

A deshironi nje faqe interneti por jo vetem kaq?.

Ofrojme konsulence per krijim, mirembajtje faqesh interneti. Punojme ne joomla, php, asp dhe HTML 5 dhe CSS. Ne i vendosim faqet tuaja ne servera te besueshem me 99.99% online si dhe nje backup te rregullt javor. Ofrojme gjithashtu edhe asistence teknike per PC, per rrjete te ndryshme si dhe shitje te programeve shqiptare per mbajtjen e biznesit tuaj te dy nga kompanite me te medhaja shptare ne kete fushe IMB Shpk dhe Infosoft SD.

Mund te na kontaktoni me ane te emailit: webadmin@lidercolor.net